skip to Main Content
Menu

Stofvrij uithakken voegwerk

Een goede voorbereiding is het halve werk.

Het uithakken van voegen is een specialistische klus en vereist daarom een grote mate van deskundigheid. Alles heeft invloed op het uiteindelijke resultaat: de keuze voor het gereedschap, de methode, voor het uithakken van het voegwerk. Het vergt een nauwgezette uitvoering, zodat beschadigingen aan het metselwerk achterwege blijft.
Een gespecialiseerd bedrijf als Voeg & Uithakbedrijf Jonker heeft de nodige expertise om dit werk verantwoord uit te voeren. We letten er altijd op dat de voeg voldoende diep uitgehakt wordt, in ieder geval tot op de gezonde metselspecie.

Eerste renovatie fase

Uithakken van voegwerk is vaak slechts de eerste fase van het renovatieproces. Vervolgens kunnen we de gevel van het pand grondig schoonspuiten, zodat er weer een gezond hechtvlak ontstaat voor de nieuwe voeg, die op dat moment opnieuw aangebracht kan worden.

Stofvrij hakken met waterverneveling

Voeg & Uithakbedrijf Jonker is gespecialiseerd in het stofvrij hakken.
Stofvrij hakken met waterverneveling is dé innovatieve oplossing bij het renoveren van uw gevel. Uithakken van voegwerk met waterverneveling geeft nog minder overlast dan traditioneel hakken met afzuiging. Het vrijkomende stof slaat door de verneveling op de muur en wordt tijdens het reinigen van de gevel verwijderd. Hierdoor verbeteren de werkomstandigheden aanzienlijk. 
Eén van de belangrijkste redenen is dat er geen uitstoot meer plaats vindt van kwartsstof. Ook zullen bewoners geen overlast meer hebben van de grote hoeveelheid kwartsstof die bij het gewone hakken van voegen vrij komt.
Geen stofwolken meer, dus goed voor gezondheid, milieu en omgeving!

BEKIJK DE PROJECTEN VAN JONKER

Uw professionele partner in voegwerken, gevelreiniging en gevelrenovatie.

Back To Top