skip to Main Content
Menu

Onze diensten

Voegbedrijf Jonker is specialist in het voegen, stofvrij uithaken, reinigen en impregneren van uw buitengevel.

Voegwerk

Voegwerk

Voegwerk is nu eenmaal essentieel voor het behoud van de buitenschil van een buiten gevel. Een goede kwaliteit voegwerk verhoogd bovendien de “aantrekkelijkheid” van uw huis of gebouw, zodat u er optimaal van kunt genieten.

Stofvrij Voegwerk Uithakken

Stofvrij voegwerk uithakken

Het uithakken van voegen is een specialistische klus en vereist daarom een grote mate van deskundigheid. Alles heeft invloed op het uiteindelijke resultaat: de keuze voor het gereedschap, de methode,voor het uithakken van het voegwerk.

Monumentale Voegwerken

Monumentale voegwerken

Voegbedrijf Jonker staat voor vakmanschap bij het restaureren van monumentale en historische gebouwen. U kunt er van op aan dat wij met respect voor de historie het pand weer laten voldoen aan de eisen van deze tijd.

Gevelreiniging

Gevelreiniging

De gevel van uw pand kan fysiek een formidabel visitekaartje zijn. Maar helaas verweert uw gevel vaak tot grauwe of beschadigde fronten of geeft graffiti een nare aanblik. Gevelreiniging conform de hoogste eisen geeft uw gevel weer de ‘look & feeling’ als van de dag van oplevering.

Impregneren

Impregneren

Een gevel impregneren is een gevel zo behandelen dat het geen water meer opneemt. De gevel gaat hierdoor langer mee en is minder kwetsbaar voor weersinvloeden.

BEKIJK DE PROJECTEN VAN JONKER

Uw professionele partner in voegwerken, gevelreiniging en gevelrenovatie.

Back To Top